Partena Business & Expats is nu:
Business & Expats Health insurance

Expat in België? Zorg ervoor dat u gedekt bent door de Belgische sociale zekerheid!

Weet u niet welke stappen u moet ondernemen om ervoor te zorgen dat u als expat gedekt bent door de Belgische sociale zekerheid? Business & Expats Health Insurance zorgt voor alles.

Wat is een ziekenfonds in België?

In België is het ‘ziekenfonds’ de instelling die verantwoordelijk is voor de terugbetaling van uw medische kosten en de uitbetaling van de uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Waarom moet u zich inschrijven bij het ziekenfonds?

In tegenstelling tot sommige landen bent u in België niet automatisch aangesloten bij een ziekenfonds, u moet zelf stappen ondernemen om u in te schrijven. Pas wanneer u aangesloten bent, kunt u terugbetalingen voor uw uitgaven op het vlak van gezondheid of uitkeringen bij ziekte ontvangen.

Business & Expats Health Insurance zorgt voor alles!

Wij zorgen voor de expats in België en begeleiden hen stap voor stap bij al hun initiatieven op het vlak van gezondheid. Dankzij een team van experts inzake sociale zekerheid van buitenlanders op het Belgisch grondgebied bent u zeker dat u goed gedekt bent bij gezondheidsproblemen, een ongeval, een ziekenhuisopname of een bevalling.

Hoe kunt u ons bereiken?

Geïnteresseerd in onze diensten? Twee oplossingen: maak rechtstreeks een afspraak met een van onze adviseurs via videogesprek of vul het formulier hiernaast in zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Ik maak een afspraak via videogesprek