Wettelijke ziekteverzekering met aanvullende voordelen

In België is het verplicht u in te schrijven bij een ziekenfonds om te kunnen genieten van vaste terugbetalingen door de Belgische staat. Bovendien kunt u bij Business & Expats Health insurance rekenen op een uitgebreid aanbod van aanvullende voordelen, zoals de terugbetaling van het lidgeld van uw sportclub, van brillen en lenzen of medische reisbijstand.

Neem contact met ons op voor de volledige lijst van voordelen.

Hospitalisatieverzekering

Business & Expats Health insurance ondersteunt u met de administratieve stappen en biedt u een uitstekende dekking in geval van een ziekenhuisopname.

Hospitalia 
De aanvullende hospitalisatieverzekering met optimale bescherming.

Hospitalia Plus
De aanvullende hospitalisatieverzekering met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en bijkomende dekkingen.

Hospitalia Continuïteit
De aanvulling op de groepsverzekering van uw werkgever.

Neem contact met ons op indien u meer wilt weten over de algemene voorwaarden, de tarieven en de wachttijden van deze hospitalisatieverzekeringen.

Tandverzekering Dentalia Plus

De aanvullende tandverzekering Dentalia Plus dekt een groot deel van de tandzorgen, ook indien de wettelijke ziekteverzekering ze niet dekt.

Neem contact met ons op indien u meer wilt weten over de algemene voorwaarden, de tarieven en de wachttijden van deze tandverzekering.

Verzekering medische kosten Medicalia

De aanvullende verzekering Medicalia betaalt tot 1.500 euro per persoon en per jaar terug voor medische zorgen buiten het ziekenhuis, zoals brilglazen, hoopapparaten of alternatieve therapie. Medicatie is niet inbegrepen.

Neem contact met ons op indien u meer wilt weten over de algemene voorwaarden, de tarieven en de wachttijden van de verzekering medische kosten.

Uw online ziekenfondsdossier

Dankzij MyPartena, uw online ziekenfonds, hebt u toegang tot uw ziekenfondsdossier via uw PC, smartphone of via de mobiele app. U kunt zich online registreren van zodra u klant bent van Helan of Partenamut.

MyPartena is eenvoudig in gebruik, ecologisch, betrouwbaar, 24/24 en 7/7 beschikbaar en 100% gratis:

  • Beheer uw ziekenfondsdossier 24u/24 en 7d/7: bekijk uw terugbetalingsoverzicht, bestel documenten en kleefbriefjes of druk ze af.
  • Ontvang uw ziekenfondspost digitaal in uw inbox: betrouwbaar, ecologisch en eenvoudig.
  • Maak gebruik van handige tools: prijs berekenen, zorgverleners in uw buurt of ziekenhuizen opzoeken.

Delen op sociale media